Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πρεσβευτής Επιθυμιών: Oral-B Pro-Expert Project

Γεια σας!
Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα πολύ ωραίο  project στο οποίο πήρα μέρος και εγώ!
Διοργανωτής είναι το website Επιθυμίες της P&G. Το όλο project σκοπό έχει την διάδοση νέων προϊόντων μέσα από προσωπική επαφή και άμεση δοκιμή του προϊόντος μεσώ δειγμάτων, με μόνο αντίτιμο την ειλικρινή και αντικειμενική γνώμη μας.
Εγώ πήρα μέρος στο project της Oral-B Pro Expert, είχε γίνει άλλο ένα πριν από αυτό με τις υγρές κάψουλες Ariel και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!
Όταν λοιπόν έγινα δεκτή στο πρόγραμμα, οι Επιθυμίες μου έστειλαν μια κούτα με 60 δείγματα Oral-B για να μοιράσω σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς, 4 full size οδοντόκρεμες για να δοκιμάσω εγώ, ενημερωτικό υλικό και ερωτηματολόγια!

Βασική προϋπόθεση στα projects αυτά είναι να είσαι ειλικρινής! Οι εταιρίες το κάνουν για να βελτιωθούν και για να ακούσουν τις γνώμες όλων, το ζητούμενο δεν είναι να τους χαϊδέψουμε τα αυτιά, δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από αυτό, θέλουν αντικειμενικότητα και εποικοδομητική κριτική!
Εγώ μοίρασα όλα τα δείγματα μου στα κορίτσια στην σχολή (όπου επικράτησε πανικός όταν άνοιξα την τσάντα μου και άρχισα να τα μοιράζω), στην γειτονιά μου, σε φίλους και συγγενείς! Προσπάθησα να έχω ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, η πιο μικρή δοκιμάστρια ήταν 16 ετών, ενώ ο πιο μεγάλος ήταν γύρω στα 70. Στην συγκεκριμένη περίπτωση της Oral-B  τα σχόλια ήταν όλα θετικά, οι πιο πολλοί αγάπησαν την υφή της οδοντόκρεμας που έχει μικρούς κρυστάλλους καθαρισμού και όταν βουρτσίζεις τα δόντια σου η αίσθηση είναι ίδια με τον καθαρισμό με "αμμοβολή" που κάνεις στον οδοντίατρο.
Η whitening είναι σίγουρα η αγαπημένη μου, έτσι και αλλιώς πάντα λευκαντική αγοράζω, αλλά με την συγκεκριμένη η διαφορά στην λευκότητα των δοντιών μου είναι ολοφάνερη και δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά την νιώθεις να δουλεύει όσο βουρτσίζεις τα δόντια σου!!! Μου χάρισε καθαρή αναπνοή για αρκετές ώρες αν και θα ήθελα να έχει πιο έντονη γεύση μέντας, λατρεύω την μέντα!

Το project τελειώνει σε 6 ημέρες, εγώ έχω να υποβάλλω ακόμα μερικά φύλλα έρευνας και θα τελειώσω. Ήταν μια πολύ καλή και ευχάριστη εμπειρία και σίγουρα θα το ξανακάνω αν μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω σε νέο project.
Για όσους και όσες ενδιαφέρεστε να γίνετε πρεσβευτές Επιθυμιών, επισκεφθείτε το site τους και δημιουργήστε προσωπικό λογαριασμό www.epithimies.gr/ οπού θα βρείτε διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια για την Oral-B και για άλλα πολλά προϊόντα της P&G.
Αυτααα! Ευχαριστώ που μ'ακούσατε και θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας και να απαντήσω σε τυχών ερωτήσεις που έχετε να μου κάνετε!
Φιλιά πολλά!

6 σχόλια: