Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

That's Better Cosmetics - Review

Γεια σας, καλό μήνα να έχουμε!!!

Πριν λίγο καιρό η εταιρία Τhat's Βetter Cosmetics μου έστειλε μερικά δείγματα των προϊόντων της να δοκιμάσω,
παρέλαβα λοιπόν το Skin Work Out face scrub, το Plump & Go face and eye cream, το After Party Secret, το Face Lift face mask, το Yammy Mummy τζελ αδυνατίσματος και τέλος το Creme de la Creme body lotion. 

Λίγα λόγια για την εταιρία:

That's Better... η σειρά που αγαπάει εσένα... όπως είσαι!

Γιατί η that's better είναι το μυστικό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι και να δείχνεις υπέροχα. Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψεις ακριβώς αυτό που έψαχνες: Πολυχρηστικά προϊόντα, βασισμένα στη δύναμη του Açai Berry, που δημιουργήθηκαν μετά από εκτεταμένες έρευνες και δοκιμές για να δώσουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλες τις ανάγκες σου.

Προϊόντα που προσφέρονται με ένα τεράστιο χαμόγελο & το κλείσιμο ενός ματιού, αλλά συγχρόνως τηρούν κάθε τους υπόσχεση. Η πιο σύγχρονη σειρά, έρχεται να γίνει ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Να κάνει πρόσωπο και σώμα να λάμπουν, να αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό σου. Με την ειλικρίνειά της, το απίστευτο χιούμορ και τις μοντέρνες συσκευασίες της γεμάτες χρώμα, θα έχεις έναν επιπλέον λόγο που δε θα θέλεις να την αφήσεις από τα χέρια σου.

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι better, much better...


Όλα τα προϊόντα περιέχουν acai berry 

To Açai Berry είναι ένα φρούτο που καλλιεργείται εδώ και αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονίου και ο δυτικός κόσμος μόνο τελευταία άρχισε να αντιλαμβάνεται τα ωφέλη του. Λόγω των θρεπτικών του ιδιοτήτων, οι ειδικοί το έχουν ονομάσει το νούμερο ένα υπερφρούτο (superfruit) στον κόσμο. Το acai berry είναι δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια και έχει εγγυημένα αποτελέσματα.
  • Δέκα φορές πιο αντιοξειδωτικό από το κόκκινο σταφύλι
  • Προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης
  • Αναδομεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος
  • Εξισορροπεί ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους
  • Αναζωογονεί την επιδερμίδα προσφέροντας λάμψη
  • Καλμάρει & καταπραΰνει ερεθισμούς
  • Βελτιώνει την φυσική κατάσταση της επιδερμίδας
  • Ενισχύει το φυσικό συγχρονισμό της διαδικασίας επιδιόρθωσης της επιδερμίδας στο σωστό χρόνο


Το όλο design είναι πολύ όμορφο, νεανικό, έξυπνο και με χιούμορ μου θυμίζει λίγο την εταιρία PHILOSOPHY την οποία λατρεύω!
Τώρα περνάμε στα δύσκολα...
Ήθελα τόσο πολύ να μου αρέσει αυτή η εταιρία, το προσπάθησα, δοκίμασα και ξαναδοκίμασα, δυστυχώς (και νιώθω άσχημα που το λέω), μόνο 2-3 προϊόντα ήταν κατάλληλα για μένα και αρκετά καλά, μ'αυτα θα ξεκινήσω.

Skin Work Out face scrub  (Scrub προσώπου πλούσιο σε υφή, που ενισχύει την διείσδυση των βιταμινών στο δέρμα βελτιώνοντας έτσι την υφή του. Απαλοί απολεπιστικοί κόκκοι ρυζιού, καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να ερεθίζουν, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Το Açai Berry παρέχει αντιοξειδωτική άμυνα ενάντια στις ελεύθερες βλαβερές ρίζες συμβάλλοντας στην σφριγηλότητα και αναδόμηση της επιδερμίδας. Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, και οι Βιταμίνες Β, C και Ε τονώνουν την επιδερμίδα προσφέροντας την απόλυτη λάμψη και ενυδάτωση)
Τέλειο scrub καθόλου "άγριο" αφήνει το δέρμα βελούδινο και με ένα λεπτό φιλμ ενυδάτωσης, δεν το έχω δει ποτέ αυτό σε scrub, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση! Σίγουρα είναι ένα προϊόν που θα αγόραζα!


Yammy Mummy τζελ αδυνατίσματος  (Ενισχυμένο τζελ αδυνατίσματος που δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Με καθημερινή χρήση, τα μοναδικά συστατικά της ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου και δρουν κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας και της εμφάνισης κυτταρίτιδας. Εκχυλίσματα Glaucium Flavum, Euglena Gracilis και η καφεΐνη φυτικής προέλευσης γνωστή για την λιποδιαλυτική της δράση, συνεργάζονται αρμονικά για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, αναδομώντας τους ιστούς και συμβάλλοντας στη σύσφιξη του δέρματος. Η όψη φλούδας πορτοκαλιού στα επίμαχα σημεία μειώνεται και ο τόνος της σιλουέτας βελτιώνεται. Το συστατικό Escin, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, βοηθά στην αποσυμφόρηση των λιποκυττάρων και στη μείωση της κατακράτησης νερού(αιτίες εμφάνισης κυτταρίτιδας) χαρίζοντας λεία και απαλή επιδερμίδα). 
Πολύ καλό λεπτόρρευστο τζελ, με ευχάριστο άρωμα (θυμίζει λεμόνι) απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα και το αφήνει απαλό χωρίς λιπαρότητα, τώρα για το αν κάνει όσα υπόσχεται, αυτό λογικά θα φανεί με καθημερινή και μακροχρόνια χρήση.

Creme de la Creme body lotion (Κρέμα σώματος για πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη με άμεσα αποτελέσματα. Η ενισχυμένη σε αντιοξειδωτικά σύνθεσή της, είναι απαλή για το δέρμα και παράλληλα πλούσια σε ενυδάτωση. Avocado oil και Shea Butter τρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος, αποκαθιστώντας τη λεία της όψη. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενώ το Regestril®, συστατικό γνωστό για την συσφιγκτική του δράση, συμβάλλει στην σφριγηλότητα της επιδερμίδας βοηθώντας να μειωθεί η διαμόρφωση νέων ραγάδων. Αυτή η φόρμουλα απορροφάται γρήγορα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι ιδανική για χρήση κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης).
Αυτή η κρέμα σώματος έχει τα καλά της, έχει και τα κακά της! Είναι σούπερ ενυδατική, καθόλου λιπαρή, το δέρμα μένει απαλό όλη, μα όλη την ημέρα, φανταστική!  Τώρα θα με ρωτήσετε, που είναι το κακό? Το κακό είναι στο άρωμα!  Είναι ένα περίεργο, σαν να μπαίνεις σε χρωματοπωλείο και σου ρχεται το νέφτι ανακατεμένο με πλαστικό στην μύτη, καθόλου καλό! Το θετικό είναι ότι ευτυχώς μετά από λίγη ώρα εξασθενεί και είναι ανεπαίσθητο.

Face Lift face mask (Πλούσια, θρεπτική μάσκα ιδανική για την ξηρή, κουρασμένη και ώριμη επιδερμίδα. Με κάθε χρήση, το δέρμα εμπλουτίζεται με βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά, διατηρώντας την υγρασία και την λάμψη του στα ιδανικά επίπεδα. Η επανορθωτική της δράση απαλύνει την όψη λεπτών γραμμών ανανεώνοντας τα κύτταρα και προσφέροντας αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Ενυδατώνει, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα άμεσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο για να θρέψει το δέρμα και να αποκαταστήσει την φυσική του λάμψη. Το Açai Berry σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, κάνουν αυτή τη μάσκα ένα ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό όπλο).
Αρκετά καλή μάσκα προσώπου, ενυδατική, αφήνει το δέρμα δροσερό και απαλό, το μόνο που δεν μου άρεσε και τόσο είναι ότι μυρίζει έντονα σαν αντρικό aftershave.

Plump & Go face and eye cream (Η Plump & Go, όλα-σε-ένα, είναι μια επαναστατική κρέμα προσώπου και ματιών που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA-UVB. Δεν χρειάζονται πλέον πολλά προϊόντα για να εξασφαλίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας. Αυτή η πρωτοποριακή φόρμουλα αποτρέπει και διορθώνει τις ατέλειες, τόσο στην επιδερμίδα του προσώπου, όσο και στην περιοχή των ματιών, καταπολεμώντας τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Ισχυρά πεπτίδια, Açai Berry και βιταμίνες C & E, προσφέρουν ουσιαστική αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών βελτιώνοντας την όψη του δέρματος. Εκχυλίσματα του φυτού Maca, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, αποτελεί πηγή ενέργειας και τόνωσης της κουρασμένης και θαμπής επιδερμίδας, προσφέροντας λάμψη και φωτεινότητα. Χάρη στην επαναστατική της σύσταση, η Plump & Go θα σας προσφέρει υγιή, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα, με μια μόνο κρέμα, ικανοποιώντας τις ανάγκες του σήμερα!)
Αυτή την κρέμα δεν την άντεξα στο πρόσωπο μου πάνω από 10 λεπτά, από την πρώτη στιγμή άρχισε να με τσούζει γύρο από την μύτη και το στόμα, έκανα υπομονή γιατί συνήθως με άλλες κρέμες περνάει μετά από λίγα λεπτά, όμως σ'αυτή την περίπτωση όχι.

After Party Secret (Ορός αποκατάστασης που σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης, ενώ καταπραΰνει και απαλύνει ερυθρότητα και ερεθισμούς. Ακόμη και με ελάχιστες ώρες ύπνου, το δέρμα δείχνει ανανεωμένο, αναζωογονημένο και ξεκούραστο. Τετραπεπτίδια εμπνευσμένα από την επιγενετική επιστήμη της μοριακής βιολογίας ενισχύουν την αναδόμηση του DNA των κυττάρων, ενώ το Açai Berry αποτοξινώνει την επιδερμίδα αναπληρώνοντας την φυσική της υγρασία. Πολυλειτουργικά ένζυμα ενισχύουν την συνοχή της επιδερμίδας και την φυσιολογική της άμυνα, καθώς Βιταμίνη Ε και υψηλής ποιότητας Υαλουρονικό οξύ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος.)
Και εδώ ισχύει η παραπάνω περιγραφή, έκαιγε πάρα πολύ και δεν την άντεξα, δυστυχώς! Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Αν θέλει κάποια κοπέλα, (1 χρειάζομαι)  που να μην έχει ευαίσθητο δέρμα να της στείλω τα δείγματα να τα δοκιμάσει και να μου γράψει τις δικές της εντυπώσεις, θα χαρώ να της τα στείλω, αν κάποια ενδιαφέρεται ας μου αφήσει σχόλιο ακριβώς από κάτω!
Φιλιά πολλά!!!

3 σχόλια:

  1. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω προιόντα αυτης της εταιρίας και έχω ακουσει πολύ καλά λόγια ειδικά για ένα scrub προσώπου που δεν θυμάμαι το ονομά του και θα ήθελα σίγουρα καποα στιγμή στο μέλλον να τα δοκιμάσω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα μου αν θες άφησε μου το e-mail σου να συνεννοηθούμε να στα στείλω να τα δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  2. Το πρώτο προϊόν που μου έκανε εντύπωση μόνο που το είδα είναι το Cleanse away-Facial cleansing oil. Άκουσα οτι είναι πολύ καλό όπως επίσης και το Wake up call-Facial toner! Θέλω να τα δοκιμάσω τόσο πολύ!! Ειδικά το λάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή