Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

The Body Shop - Press Release







Μου έστειλε σήμερα το αγαπημένο σε όλους μας The Body Shop το νέο Press Release με τα νέα limited edition προϊόντα με την υπογραφή της Βρετανίδας τραγουδίστριας Leona Lewis!
Τα προϊόντα είναι τόσο όμορφα! Απίθανα ανοιξιάτικα χρώματα, ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

the press release:

Την Άνοιξη του 2013 θα λανσαριστεί η περιορισμένης κυκλοφορίας κολεξιόν μακιγιάζ και αρώματος, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη νέα μας Brand Activist,           Leona Lewis.
Δημιουργήθηκε για να ενημερώσει το κοινό για την ομορφιά χωρίς βαναυσότητα σε ζώα και είναι      απολύτως εναρμονισμένη με τις τάσεις της εποχής.
Διαθέτει ιδιαίτερα κομψή συσκευασία με σύμβολο ένα ελάφι από λουλούδια, το οποίο σχεδίασε η Leona σε συνεργασία με τη The Body Shop. Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, τέλος Απριλίου.

TI ΠEΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΟΛΕΞΙΟΝ;
Η LEONA μας τα παρουσιάζει:


1. Shimmer Palettes: Οι Shimmer Palettes ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και είναι ιδανικές για highlighting καθώς και για να σχηματίσετε το περίγραμμα.
Επέλεξα δύο χρωματικές παλέτες - ένα υπέροχο Blush και ένα ηλιοκαμένο Bronze. Η περλέ λάμψη που διαθέτουν προέρχεται από φυσικό μεταλλικό μαρμαρυγία και όχι από θρυμματισμένα όστρακα μαλακίων. Οι Shimmer Palettes προσδίδουν διακριτική λάμψη.



2. White Musk Libertine: Το White Musk® της The Body Shop® ήταν το πρώτο musk άρωμα στον κόσμο χωρίς βαναυσότητα σε ζώα, και γι’ αυτό συμπεριέλαβα το White Musk Libertine στην κολεξιόν μου. Είναι ένα μείγμα από musk, Τούρκικο λουκούμι, baby ορχιδέα και κρέμα Chantilly.






3. Blusher Brush: Αυτό το εξαιρετικά απαλό πινέλο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις Shimmer Palette της κολεξιόν μου και είναι ιδανικό για να δημιουργείτε γωνίες και να απλώνετε όση ποσότητα εσείς θέλετε. Το πινέλο διαθέτει εξαιρετικά απαλές συνθετικές τρίχες αντί για φυσικές.




4. LipGloss: Τα λαμπερά χείλη είναι στη μόδα φέτος την Άνοιξη, οπότε το Lip Gloss είναι απαραίτητο. Επέλεξα τέσσερις διακριτικές αποχρώσεις με υπέροχο αποτέλεσμα. Δεν περιέχουν κελύφη εντόμων – αντιθέτως περιέχουν φυσικές χρωστικές.





To Body Shop στις 29 Απριλίου με 25 Μαΐου ξεκινάει εκστρατεία σε συνεργασία με την Cruelty Free International ζητώντας την παγκόσμια απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα.
 

www.youtube.com





























2 σχόλια: