Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

October CherryBox!

Γεια σας και πάλι κορίτσια και αγόρια,
Σήμερα επιτέλους παρέλαβα το Cherrybox Οκτωβρίου, δεν έφταιγε το cherrybox γιατί από το αυτοκόλλητο αποστολής στο κουτί είδα ότι είχε φύγει από τις 10 του μήνα, έφταιγε το "πόρτα-πόρτα" που το κρατούσε εδώ στο νησί και αν δεν επικοινωνούσα χθες με την εταιρία η οποία τους πήρε τηλέφωνο, μπορεί και να το έφερναν την επόμενη εβδομάδα!
Λοιπόν πάμε σιγά σιγά να σας δείξω τι περιείχε και όπως πάντα θα σας πω την γνώμη μου στο τέλος!

  • Bioaroma- λάδι ντεμακιγιάζ 100ml (8.50€) με καρύδα, δίκταμο και χαμομήλι, μυρίζει όντως υπέροχα!!!
  • Charme D'Orient- Gommage Corps (μικρο βαζάκι δείγμα, δεν αναφέρει πόσα gr είναι, πάντως τα 300γρ. κοστίζουν 28€) body scrub με κόκκους αλατιού, μέλι, βασιλικό πολτό και αρωματικό λάδι. Το αναμειγνύεις με διπλάσια ποσότητα απλό λάδι, το απλώνεις στο σώμα και κάνεις απαλό μασάζ. Μυρίζει όμορφα!
  • Charme D' Orient- Beurre De Katite, (Ούτε αυτό ξέρω πόσα γραμμάρια είναι, όμως τα 200γρ κοστίζουν 28€) Υψηλής ποιότητας βούτυρο Karite με λάδι Argan και αιθέρια έλαια. Το προϊόν αυτό είναι για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα και υπόσχεται υπέρτατη ενυδάτωση, ανάπλαση και ελαστικότητα. Το προϊόν αυτό δεν θα το χρησιμοποιήσω τώρα, θα το αφήσω για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα, που από το κρύο η περιοχή γύρω από την μύτη και το στόμα μου ξηραίνεται.
  • Juliette Armand- Ενυδατικός και συσφικτικός ορός, με υαλουρονικο οξύ για ενυδάτωση και ενίσχυση της συνοχής της επιδερμίδας. Πρώτον, αγαπώ Juliette Armand, ότι έχω δοκιμάσει από αυτή την εταιρία είναι εξαιρετικό, χωρίς υπερβολές! Δεύτερον, αγαπώ υαλουρονικο οξύ, το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα (από την ηλικία των 23 ετών) ανά διαστήματα. Το υαλουρονικο οξύ είναι για όλες τις ηλικίες, δεν υπάρχει όριο, στην κυριολεξία σφραγίζει την υγρασία μέσα στο δέρμα! 
  • Poshe- Top coat νυχιών, (μικρο δείγμα 3,6ml τα 14ml κοστίζουν 13.90€) στεγνώνει γρήγορα, κάνει το χρώμα ανθεκτικό και λαμπερό. Η ενημερωτική κάρτα λέει ότι ψηφίστηκε Νο1 στεγνωτικό στις ΗΠΑ, εγώ δούλευα 5 χρόνια στον χώρο της ομορφιάς στην Αμερική και beauty addict σχεδόν όλη μου την ζωή και δεν το έχω ακούσει ποτέ, να είναι καινούριο και να έχει βγει στα 3 χρόνια που έχω έρθει εγώ Ελλάδα? Μπορεί!  
  • Arabesque- Σκιά ματιών απόχρωση 65, επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ που διαρκούν πολλές ώρες. Η δική μου σκιά δυστυχώς ήρθε σπασμένη σε χίλια κομματάκια, όμως επικοινώνησα με το Cherrybox και δέχτηκαν πολύ ευγενικά να μου στείλουν καινούρια με το επόμενο κουτί μου. Οπότε θα σας πω εντυπώσεις τον επόμενο μήνα.

Λοιπόν σε γενικές γραμμές μου άρεσε πολύ το κουτί, όλα τα προϊόντα είναι ξεχωριστά και νομίζω το Cherrybox προσπάθησε να μας προετοιμάσει και να μας οχυρώσει για τον Χειμώνα και το κατάφερε, τώρα αν μας κάνει την χάρη και αρχίσει να βάζει και μερικά προϊόντα μακιγιάζ παραπάνω θα είναι τέλειο!
Αυτά λοιπόν, εσείς τι πήρατε αυτό τον μήνα? Αν έχετε blog και έχετε ανεβάσει φωτογραφίες αφήστε μου link να τις δω!
Φιλάκια πολλά!

5 σχόλια:

  1. Teleia proionta!!!!Megeiaaaaaa! :D
    To Poshe to xerw ontws edw kai xronia!!Alla den etuxe na to agorasw...gt epairna panta (ta teleutaia 3 xronia) Seche vite! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!! Μου άρεσαν κι' εμένα πολύ, όσο για το top coat δεν έχω ιδέα δεν το έχω ακούσει ποτέ, ίσως να είναι πιο γνωστό στην Ευρώπη!

      Διαγραφή
  2. καλησπέρα! review για το cherrybox του οκτωβρη μπορεις να βρεις και στο δικο μμου blog!
    allthings4beauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραία προϊόντα!και η σκιά πολύ ωραίο χρώμα!
    στο blog μου ξεκίνησε διαγωνισμός!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/10/yves-rocher.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή