Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Spread it Agency!

Πριν λίγο καιρό διάβασα κάπου τυχαία για μια υπηρεσία που ονομάζεται spread it η οποία είναι εταιρία προώθησης νέων προϊόντων.
Πιο συγκεκριμένα το  www.spread-it.gr είναι ένα δίκτυο από εθελοντές-καταναλωτές που τους αρέσει να δοκιμάζουν πρώτοι από όλους προϊόντα και υπηρεσίες και να δίνουν χρήσιμο feedback σχετικά με αυτά.
Οι καταναλωτές (agents)  για να συμμετάσχουν σε καμπάνιες της spread-it θα πρέπει να εγγραφούν στο www.spread-it.gr  όπου θα κληθούν να απαντήσουν σε σύντομες ερωτήσεις σχετικά με τις καταναλωτικές τους συνήθειες.    Η spread-it ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλει να προωθήσει επιλέγει τους «κατάλληλους» agents και τους αποστέλλει το spread-it kit που περιλαμβάνει δείγμα του προϊόντος της καμπάνιας.  Οι agents το δοκιμάζουν και το «συζητούν»  με τους φίλους τους. Στη συνέχεια στέλνουν μία σύντομη αναφορά (report) στη spread-it. Η σύντομη αναφορά είναι το αποτέλεσμα μίας μικρής "έρευνας" που έκανε ο agent σε ένα κύκλο ανθρώπων σχετικά με το προϊόν.
Η spread-it με τη σειρά της αναλύει τις αναφορές και  μετράει την επίδραση του word-of-mouth.   H υπηρεσία που παρέχουν οι agents είναι δωρεάν. Οι agents είναι εθελοντές και δεν έχουν καμία οικονομική συναλλαγή με την spread-it. Ως αντάλλαγμα οι agents  λαμβάνουν και χρησιμοποιούν τα προϊόντα δωρεάν καθώς και εκπτωτικά κουπόνια για αυτούς και τους φίλους τους.

Η καμπάνια που τρέχει τώρα είναι με προϊόντα Γιώτης sweet & balance με stevia, τι παρέλαβα εγώ:

Τρία κουτιά με λαχταριστή μους σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη, με γλυκαντικό stevia και μια σοκολάτα γάλακτος, χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και λίγες θερμίδες.Η κρέμα μους αποτελείται από 1 φακελάκι κρέμα σε σκόνη και 1 φακελάκι σιρόπι σοκολάτα, φτιάχνεται με νερό, ή, εάν θέλετε πιο πλούσια γεύση, γάλα. Εγώ την έκανα με γάλα.
Η μούς ήταν φανταστική, στην αρχή όταν την έφτιαξα και προχώρησα στο γνωστό "γλύψιμο της κουτάλας" μου φάνηκε λίγο άνοστη, αλλά μετά που μπήκε στο ψυγείο και κρύωσε, έδεσαν και οι γεύσεις της ήταν τέλεια!!!
Η σοκολάτα γάλακτος εξίσου λαχταριστή και απολαυστική, είναι από τις κρεμώδης σοκολάτες που λιώνουν στο στόμα και το καλό είναι ότι ενώ θες, δεν μπορείς να φας πάνω από μια σειρά (4 κομματάκια) γιατί σε λιγώνει! Οπότε έχεις όλη την απόλαυση, με μικρότερη ποσότητα και χωρίς τύψεις!

To spread it διοργανώνει νέες καμπάνιες πολύ συχνά γι' αυτό πηγαίνετε στο www.spread-it.gr δημιουργήστε το προφίλ σας, απαντήστε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις και αυτό είναι, έγινες agent!

4 σχόλια:

  1. Αχχχχ τι ωραία!!!!!!!!!!!!Εφτιαξα χτες μους Γιώτης!!
    Αντε,ελπίζω την επόμενη φορά να ειδοποιηθώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι! Κι' εμένα ήταν η πρώτη φορά και ήταν πολύ ωραία!!!!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίο το ποστ σου! Από τη σειρά αυτή της γιώτης είναι απίστευτο και το κέικ που έχει βγει!
    Για να γίνεις agent πρέπει να πληρώσεις κάτι ή γενικότερα πληρώνεις κάτι ή είναι δωρεάν υπηρεσία?
    Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δωρεάν Μάρω μου! Δεν έχω δοκιμάσει το κέικ, έχω δοκιμάσει την κρέμα καραμελε, το ζελέ και το μιλφειγ (φοβερό)!!!

      Διαγραφή