Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

MAC Haul!

Γεια σας!
Έστειλα τελικά την μανούλα μου στα MAC προχθές γιατί είχα μαζέψει αρκετές άδειες συσκευασίες, ήλπιζα να έχω 12 για να πάρω 2 κραγιόν δωρεάν αλλά τελικά μάζεψα 10, δεν κατάφερα να τελειώσω εγκαίρως άλλες 2 για b2m.



Πήρα την blot powder για την οποία έχω διαβάσει καταπληκτικά reviews, υποτίθεται χαρίζει ματ αποτέλεσμα και απορροφά την λιπαρότητα για αρκετές ώρες μετά την εφαρμογή, δεν την δοκίμασα ακόμα, θα σας πω μόλις την τεστάρω.
Αγόρασα επίσης το studio fix fluid, πάντα το αγοράζω σε 2 αποχρώσεις, NC20 και NC25, μου τελείωσε πιο γρήγορα το NC25 λόγο καλοκαιριού και το αντικατέστησα, τέλος πήρα δωρεάν το mat κραγιόν DIVA με το πρόγραμμα b2m. Δεν με χάλασε καθόλου, τον άλλο μήνα θα επιστρέψω άλλες 6 συσκευασίες και θέλω να πάρω ένα ωραίο nude, δεν έχω αποφασίσει ποίο ακόμα, θα δούμε!

Τέλεια απόχρωση για χειμώνα! 
Αυτά τα καλά, έχετε δοκιμάσει τα pro longwear? Αν ναι εσάς σας άρεσαν? Και αν θέλετε προτείνετε μου μια ωραία nude απόχρωση, όχι ροζ και όχι αυτό το πεθαμένο nude θα το εκτιμούσα! 
 

8 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια ολα με γεια σου! Το diva το θελω κι εγω αλλα παντα εχει τελειωσει εδω στη θεσσαλονικη :-( Ναι εχω δοκιμασει το endless drama απο τα prolongwear και μου φάνηκε έτσι κι ετσι.για nude μπορεις να δοκιμασεις το shy girl η σε ματ το kinda sexy που εχουν ροδακινι τονους μεσα κι οχι τοσο ροζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι' εγώ περίμενα κάτι παραπάνω από τα pro longwear, κρίμα! Το Diva δεν μπορείς να φανταστείς τι διάρκεια έχει, καταρχήν σταμπώνει τα χείλη, για μένα αυτό είναι καλό γιατί και να φύγει μετά από ώρες, πάλι έχεις χρώμα στα χείλη! Το kinda sexy είναι μέσα σ'αυτα που σκέφτομαι, μ' αρέσει πολύ!

      Διαγραφή
    2. το shy girl ειναι απλα η ενυδατικη και πιο διαφανη εκδοχη του kinda sexy αν δεν το θες ματ,ειναι cremesheen.τα εχω και τα δυο και ειναι φανταστικα!το cosmo ειναι ροζ με καφε και το blankety ειναι προς το μπεζ καφε.ελπιζω να βοηθησα :)

      Διαγραφή
    3. θα προσπαθήσω να βρω κάτι από τα satin η τα mat γιατί έχουν μεγαλύτερη διάρκεια

      Διαγραφή
  2. Megeiaaaaaaaaaa sou!!
    Egw exw ena prolongwear,to positively dashing, kai mou aresei polu!!
    To diva einai 8eiko!!!!!!!!!!!!!
    gia nude an to 8es na rodakinizei ligo des to kinda sexy!einai 8eiko...an to thes MLBB des to Hug me!! :D
    an 8es katharo nude tou nekrou des to creme d'nude kai to myth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oops twra eida oti den thes nude-nude!!
      ara des to kinda sexy,to cosmo kai to hug me!kai to blankety

      Διαγραφή
    2. To cosmo kai to blankety έχω στο μυαλό μου! Μ'αρεσουν πολύ!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή