Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

iHerb, seventeen, glowbox and Ebay shopping spree!!!

Γεια σας!
Σήμερα ήταν μέρα παραλαβής! Μου ήρθαν όλα μαζεμένα, είμαι σίγουρη ότι ο ταχυδρόμος μου θα καταχάρηκε, με έχει που με έχει στην μπούκα του κανονιού! Πολύ περίεργο πάντως, να είναι αυτή η δουλειά σου και μεταξύ σοβαρού και αστείου να την λες σε κάποιον που έχει συχνά πακέτα, τι να πει κανείς!
Πάμε να σας τα δείξω!
Ήρθαν 2 κουτιά από το Iherb, ως γνωστό στο συγκεκριμένο website δεν μπορείς να κάνεις παραγγελίες πάνω από 4 pounds (1.814 κιλά) και έτσι αναγκαστικά χώρισα την παραγγελία μου στα 2
Ω ναι, όλα αυτά είναι πινέλα! Δεν είναι μόνο δικά μου, είναι και της ξαδέρφης μου η οποία δοκίμασε τα δικά μου από προηγούμενη παραγγελία και έπαθε πλάκα, είναι όντως τέλεια!
Πήρα και 1 μεγάλο βάζο λάδι καρύδας, παιδιά μυρίζει σαν τις καρύδες το γλυκό μπαστούνι που τρώγαμε μικροί, είναι πηχτό σαν βούτυρο.
Και με κάθε παραγγελία μπορείς να διαλέξεις και 1 δώρο, διάλεξα ένα lipbalm βανίλια, το οποίο βούτηξε ο αδερφός μου! Αυτή η παραγγελία κόστισε 89.15 δολάρια.

Παραγγελία δεύτερη, πάλι πινέλα! πήρα και τα limited edition duo fiber που δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ, ένα whitening kit για λεύκανση δοντιών, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ούτε αυτό, διάβασα όμως καλά reviews, σίγουρα είναι πιο οικονομικό από τα Crest whitestrips ή τα Aquafresh white trays που αγοράζω (που είναι όμως τα αγαπημένα μου, πολύ αποτελεσματικά από την πρώτη χρήση) Θα δούμε τι λένε αυτά.
Ένα aftershave του αδερφού και η κονσέρβα που φαίνεται στα δεξιά είναι κολοκύθα, δεν θέλω να το παινευτώ αλλά κάνω το καλύτερο pumpkin cheesecake, δεν μπορείτε να φανταστείτε! Κόλαση!!! Όποια θέλει την συνταγή είναι εδώ
Για δώρο διάλεξα κάτι ενυδατικές κάλτσες που στην ουσία είναι μάσκα ποδιών με shea butter and aloe vera, τις φοράς για 20-30 λεπτά σε καθαρά στεγνά πόδια και με τα υπολείμματα κάνεις μασάζ στα πόδια μέχρι να απορροφηθούν, μου έβαλαν και μια από αυτές τις σπάτουλες για τις φτέρνες. Αυτή η παραγγελία κόστισε 76.07 δολάρια.
Τώρα όποια και όποιος ενδιαφέρεται με τον κωδικό MSP585 σας δίνουν $5.00 έκπτωση σε παραγγελίες κάτω των $40.00 και $10.00 έκπτωση σε παραγγελίες άνω των $40.00 μόνο όμως για την πρώτη παραγγελία!
http://www.iherb.com/?rcode=MSP585
(Λείπει το aftershave και το lip balm, τα πήρε ο αδερφός και έτρεξε)

Μετά από seventeen πήρα 2 τέλεια κραγιόν, είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κραγιόν αυτής της εταιρίας, είναι φανταστικά με μεγάλη διάρκεια! Σας τα έδειξα στο facebook αλλά δεν πειράζει.
Στην φωτογραφία κάτω δεξιά χωρίς φλας είναι πιο αληθινά τα χρώματα. Πολύ όμορφα, να φανταστείτε έκανα μπάνιο για να φύγουν! Νομίζω τα πήρα 10.90 δεν θυμάμαι καλά!

Από το GlowBox αγόρασα το glossing conditioner Molton Brown, είναι ακριβώς αυτό που περίμενα από αυτή την εταιρία, το δεύτερο καλύτερο conditioner που έχω δοκιμάσει στην ζωή μου! 300ml 23.00euro.
Και την κρέμα σώματος I love.. coconut & cream μυρίζει πολύ ωραία, βασικά τα θέλω όλα από αυτή την εταιρία, αλλά μου την σπάει που ενώ στην Αγγλία κοστίζουν κάτω από 2 ευρώ στο superdrug,στην Ελλάδα κοστίζουν 7.00!!! Μεγάλη κοροϊδία παιδιά!
Χρησιμοποίησα 200 πόντους και από €33.00 με τα μεταφορικά, πλήρωσα €23.00, στην ουσία πήρα δωρεάν την κρέμα σώματος και τα ταχ/κα.

Και τέλος... αυτά τα δωράκια για τις πρώτες μου ανιψιές που θα έρθουν στον κόσμο τον άλλο μήνα και θα είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής μας!!! Αυτά τα αγόρασα από ebay, φορεματάκια  , headbandκαλτσάκια , κορμάκια και καλσόν από Αμερική. Αν σας δείξω τι έχω αγοράσει έως τώρα θα πάθετε πλάκα, μια βαλίτσα ολόκληρη έφεραν οι ξαδέρφες μου τον προηγούμενο μήνα για τα διδυμακια μας. Είναι τα πρώτα μωρά της οικογένειας και έχουμε πάθει πατατράκ! Αγόραζα από ebay για μήνες και μήνες και τα έστελνα στο σπίτι μου στην Αμερική, μιας και τα ταχυδρομικά ήταν ή υπερβολικά για Ελλάδα ή έστελναν μόνο Αμερική, όταν γέμισε η βαλίτσα απλά μου την έφεραν τα κορίτσια! Από τιμές δεν το συζητώ, ξέρετε!
Αυτά κορίτσια και αγόρια! Σας φιλώ σταυρωτά, καλό βράδυ!

18 σχόλια:

  1. Με γεια σου όλα!!! Θα παραγγείλω σίγουρα κι εγώ από το iherb! Ειδικά τα πινέλα τα έχω βάλει στο μάτι πάρα πολύ καιρό!! χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο site είμαστε τυχεροί που στέλνει Ελλάδα μόνο με 4 δολάρια!

      Διαγραφή
  2. αχουυυυυυυυυυ ποσο ενθουσιαστηκα με τα φορμακιαααααα
    καλεε ειναι πανεμορφααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβερά εεε? με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας να τα βαλουν! Σ'ευχαριστω πολύ!

      Διαγραφή
  3. με γεια σου όλα κατ'αρχάς!αλλά να σου πω κάτι και χωρίς παρεξήγηση...πιο πολύ απ'όλα μου άρεσαν τα πραγματάκια για τα μικρούλια σας!έχουμε αδυναμίες στα μικρά ανθρωπάκια τι να κάνουμε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι'εμενα!!! με αυτά έβγαλα κραυγή χαράς με τίποτα άλλο!!!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχα όλα τα πραγματάκια που αγόρασες!
    Θέλω κι εγώ να προμηθευτώ λάδι καρύδας(έχω ακούσει ότι είναι φανταστικό).
    Κάποια στιγμή θα παραγγείλω και τα συγκεκριμένα πινέλα...φαίνονται τέλεια!

    Να τα χαρείς όλα!
    Φιλιά,
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Εύα μου κι'εγω πρώτη φορά θα δοκιμάσω λάδι καρύδας αγνό, θα δούμε! Τα πινέλα είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει

      Διαγραφή
  5. Τα πινέλα υπέροχα!! Τα έχω σχεδόν όλα :P και τα αγαπώ. To iherb είναι από τα καλύτερα eshops!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως ειναι απο τα καλυτερα! και τα πινελα και το iherb!!!

      Διαγραφή
  6. Αξιοζήλευτα τα πραγματάκια σου! Μου άρεσε τοσο η παραγγελία σου από το iherb!!Σκεφτομαι να παραγγειλω και εγώ και συντομα!! :)) Με το καλό τα μωράκια!:) Πλας, πλας, αγαπαμε και οι 2 τη καρυδα από τι καταλαβα!! Υπέροχα ολα!! <3 xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ γλυκιά μου Βασιλική! Η καρύδα είναι λατρεία!!!!

      Διαγραφή
  7. Πάρα πολύ όμορφα τα πράγματά σου, ελπίζω να τα ευχαριστηθείς!
    Θέλω κι εγώ να αγοράσω από iherb αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένη με τις online αγορές, το καθυστερώ διαρκώς!
    Πρέπει όμως να το αποφασίσω κάποια στιγμή!
    Επίσης, το κραγιόν από seventeen στην απόχρωση 203 το έχω κι εγώ και το λατρεύω!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχάριστη έκπληξη τα κραγιόν Μάρω μου! δεν το περίμενα να είναι τόσο καλά, ας ειναι καλά η ξαδέρφη μου που τα ανακάλυψε! Όσο για το iherb μην διστάζεις φοβερό site και αξιόπιστο! Εχω κανει ηδη 4 παραγγελίες δεν ειχα ποτε προβλημα

      Διαγραφή
  8. Έχεις award!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2013/11/the-unpaixtable-blogger-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή