Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

September GlowBox!


Γεια σας κορίτσια και αγόρια!
Παρέλαβα σήμερα και το Glowbox Σεπτεμβρίου, λίγο καθυστεριμένα αλλά δεν πειράζει!
Λίγο πολύ όλοι έχετε δει τι περιέχει, ήταν ένας high end μήνας για το κουτί!
Πάμε να σας το δείξω!

  • Kiehl's amino acid shampoo 30ml Ότι και να πω για την Kiehls είναι λίγο, φανταστική εταιρία με αγνά καλλυντικά δεν χρησιμοποιεί χημικά, parabens, σιλικόνες κτλ. Το συγκεκριμένο σαμπουάν μου το είχε κάνει δώρο η Kiehls στο παρελθόν, οπότε ξέρω πολύ καλά την ποιότητα του, περιέχει λάδι καρύδας, αμινοξέα, πρωτεΐνη σιταριού και μυρίζει τέλεια!!!! 
  • Kiehl's Creme de Corps 30ml Κρέμα σώματος για λαμπερή ενυδατωμένη επιδερμίδα με αντιοξειδοτική Β-καροτίνη, βούτυρο καρύδας και σησαμέλαιο, η συγκεκριμένη κρέμα είναι σχεδόν άοσμη και είναι best seller από το 1970!!!
  • Biotherm Aquasource 48h deep hydration 15ml  Για βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα! Αγαπημένη κρέμα πολλών beauty bloggers ανά τον κόσμο, η συγκεκριμένη ήταν δώρο και στο Madame Figaro αυτού του μήνα, την είχα αγοράσει και μου άρεσε τόσο πολύ που ήμουν έτοιμη να αγοράσω δεύτερο περιοδικό για να έχω backup. Είναι ένα ανοιχτόχρωμο πράσινο gel που η αίσθηση του θυμίζει λίγο την thermal S της Vichy (παλαιά αγαπημένη).
  • Lancome Advanced Genifique 7ml Πολυβραβευμένος ορός διατήρησης νεότητας της επιδερμίδας. Είχα αγοράσει στο παρελθόν τον ορό Visionnaire της Lancome, δεν μου άρεσε και τοσο, ελπίζω αυτός να είναι διαφορετικός, ανυπομονώ να τον δοκιμάσω!  
  • Yves Saint Laurent, Mascara Volume Effet Faux Cils Babydoll για πλούσιες πυκνές βλεφαρίδες! Ήθελα τόσο πολύ να δοκιμάσω αυτή την mascara, το βουρτσάκι είναι τέλειο!!! 


Αυτό λοιπόν ήταν και το κουτάκι Σεπτεμβρίου, τα προϊόντα ήταν ένα κι'ενα, είμαι πολύ ικανοποιημενη και αυτό τον μήνα! Ανανέωσα και την 3μηνη συνδρομή μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μιας και το κουτί γίνεται sold out μέσα σε λίγες ώρες κάθε μήνα!
Αυτά τα καλά από εμένα, φιλιά πολλά!!!

5 σχόλια:

  1. Σήμερα ήρθε και το δικό μου!Επιτέλους!!
    Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ Kiehl's...ανυπομονώ! :D
    Η ενυδατική όπως έχω πει πολλές φορές είναι η αγαπημένη μου εδώ και πολλά χρόνια!!ποτέ δεν ξεμένω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θυμάμαι που το είχες αναφέρει κάποια στιγμή και μόλις την είδα σε σκέφτηκα!!!

      Διαγραφή
  2. Γεια και απο εμενα.Δοκιμασα χθες το σαμπουαν.Ειναι εκπληκτικο.Και ο ορος εχω την αισθηση οτι απαλυνει τις γραμμες εκφρασης.Καλοφπρετα ολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'εμενα μ'αρεσε ο ορός, μου έφτασε ακριβώς για 4 χρήσεις, ήθελα λίγο παραπάνω όμως και δεν με διευκόλυνε καθόλου η συσκευασία, ήθελα κάτι να μπορώ να κλείσω την αμπούλα!

      Διαγραφή
  3. Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με τα προϊόντα του κουτιού! Αλλά σίγουρα η μάσκαρα YSL είναι ενδιαφέρουσα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή