Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Bio Oil























Το Bio Oil είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που βοηθά να βελτιωθεί η εμφάνιση ουλών, ραγάδων και άνισος τόνος και αφυδάτωση του δέρματος.

Η προηγμένη σύνθεσή του, η οποία περιέχει το συστατικό purcellin λάδι, το  καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό για πολλά άλλα προβλήματα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης και αφυδάτωσης του δέρματος.
Περιέχει  φυσικά συστατικά όπως  Βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, λάδι καλέντουλας, λάδι λεβάντας, Rosemary Oil και Χαμομηλέλαιο.
Δεν φράζει τους πόρους του προσώπου, είναι non-comedogenic (μη φαγεσωρογόνο) και είναι υποαλλεργικό προϊόν κατάλληλο για χρήση από άτομα με ευαίσθητο δέρμα.
Βοηθάει στην βελτίωση της εμφάνισης των ουλών από ακμή η από ατυχήματα.

Τι είναι μια ουλή και πώς σχηματίζεται;

Ουλές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας επούλωσης και προκύπτουν από μια ανισορροπία στην παραγωγή του κολλαγόνου στη θέση του τραύματος. Οι ουλές περνούν πολλές αλλαγές καθώς ωριμάζουν, αλλά τις περισσότερες φορές είναι μόνιμες. Το Bio-Oil είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης των σημαδιών, αλλά δεν θα τα αφαιρέσει εντελώς.

Βελτίωση της εμφάνισης του άνισου τόνου δέρματος

Βοηθά στο να βελτιωθεί η εμφάνιση του άνισου τόνου δέρματος που προκαλείται από τις ορμονικές διακυμάνσεις, από προϊόντα λεύκανσης ή υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Εξαλείφει τις καφέ κηλίδες στο πρόσωπο ή το σώμα, οι οποίες γίνονται πιο εμφανής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της εμμηνόπαυσης ή μετά από έκθεση σε υψηλές ποσότητες υπεριώδους φωτός.

Βελτίωση της εμφάνισης των ραγάδων

Το Bio-Oil είναι πολύ αποτελεσματικό στο να βελτιώνει την εμφάνιση των υφιστάμενων ραγάδων, βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, έτσι η πιθανότητα νέου σχηματισμού ραγάδων μειώνεται.

Γήρανση του δέρματος

Η γήρανση του δέρματος  σε μεγάλο βαθμό προκαλείται από την αποδυνάμωση του κολλαγόνου
και της ελαστίνης. Το Bio-Oil περιέχει πολλά συστατικά που βοηθούν την πλαστικοποίηση του δέρματος, καθιστώντας το πιο μαλακό, πιο λείο και πιο εύπλαστο, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων και χαλάρωσης του δέρματος. Επίσης ενυδατώνει, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της της επιδερμίδας και βοηθάει στην μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Αφυδατωμένο δέρμα

Το Bio Oil βοηθά να αναπληρωθούν τα φυσικά έλαια του δέρματος που έχει απογυμνωθεί από παράγοντες όπως:

Η συχνή κολύμβηση / καθαρισμός με σκληρά σαπούνια
Η υπερβολική εφίδρωση
Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες όπως η έκθεση στον ήλιο και τον άνεμο
Κεντρική θέρμανση και κλιματισμός

Η κακή διατροφή και / ή η ανεπαρκής πρόσληψη νερού

Τρόπος χρήσης
Πρέπει να γίνονται μαλάξεις με κυκλικές κινήσεις πάνω στην ουλή και το περιβάλλον δέρμα, δύο φορές ημερησίως, τουλάχιστον για 3 μήνες.  Οι νεότερες ουλές έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα βελτίωσης σε συντομότερο χρονικό διάστημα, όμως και τα μεγαλύτερα σημάδια θα επωφεληθούν επίσης από την τακτική χρήση του Bio-Oil. Στις νέες ουλές, θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν η πληγή έχει επουλωθεί, και ποτέ σε ανοιχτή πληγή.
Στο πρόσωπο εφαρμόζεται πρωί-βράδυ (η μόνο βράδυ) πριν την ενυδατική κρέμα, με απαλό μασάζ και ανοδικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί κατά 50% από την επιδερμίδα.
Το αποτέλεσμα, είναι δέρμα που λάμπει από υγεία και παραμένει ελαστικό και ενυδατωμένο όλο το 24ωρο. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλους του τύπους δέρματος!








6 σχόλια:

  1. Τί ωραίο λαδάκι και πολύ πολύ χρήσιμο!Που το βρίσκουμε και σε τί τιμούλα;
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου το έστειλαν δείγμα δωρεάν από την Αμερική όμως υπάρχει στο feelunique.com (http://www.feelunique.com/brands/bio-oil) τα 60ml που είναι και το δικό μου κοστίζει 9.56 ευρώ με δωρεάν ταχ. έξοδα που έχει πάντα αυτό το site.
      Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Το βρήκα και σε ελληνικό online φαρμακείο με 9,56 ευρώ http://www.familypharmacy.gr/bio-oil-60ml-purcellin-oil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou allou mporoyme na to vroume?ta hondos to exoun????

    ΑπάντησηΔιαγραφή