Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

October Boxycharm!

Γεια σας!
Αυτό τον μήνα πήγαν όλα πίσω, άργησε πάρα πολύ να έρθει το Boxycharm, άργησα κι'εγώ να κάτσω να γράψω αυτό το post και κόντεψε να περάσει ο Οκτώβρης.
Το κουτί σε γενικές γραμμές ήταν καλό, απλά δεν είχε μέσα κάτι που να με κάνει να πω "wow" αλλά και πάλι εντάξει δεν έχω παράπονο.
Να διευκρινίσω ότι όλα τα προιόντα στο κουτι είναι full size και τίτλος του αυτό τον μήνα "Bewitched" λόγο Halloween, πάμε να σας το δείξω!
 Το πρώτο προϊόν στο κουτί ήταν μια παλέτα με concealers της Coastal Scents, στην αρχή λίγο ξίνισα γιατί μου θύμισε τις κινέζικες αλλά μόλις έκανα swatch τρεις από τις αποχρώσεις και είδα πόσο pigmented, creamy και καλυπτικά είναι χάρηκα! Η αξία της είναι $19.95

Δεύτερο προϊόν για το οποίο έγινε ο κακός χαμός στο facebook είναι ένα σετάκι με βερνίκια νυχιών της Cult/Commerce, η σειρά ονομάζεται Shady και δημιουργήθηκε ειδικά για το boxycharm.
Το ένα χρώμα είναι ένα ωραίο μεταλλικό μαύρο και το άλλο ένα σκούρο μοβ, τώρα θα αναρωτιέστε που είναι το πρόβλημα! Τα πινελάκια και στα δυο βερνίκια είναι πλαστικά και τόσο σκληρά που δεν λυγίζουν καθόλου όταν βάφεις τα νύχια σου, με αποτέλεσμα πολύ απλά, να μην μπορείς με τίποτα να βάψεις τα νύχια σου! Ευτυχώς μετά τον πανικό και το βρισίδι, βγήκε το boxycharm και είπε να τα βουτήξουμε σε ασετόν για λίγα λεπτά και θα μαλακώσουν, εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα, οπότε δεν γνωρίζω αν δουλεύει το κόλπο. Η τιμη του σετ είναι $21.00
Επόμενο προιόν είναι ενας προστατευτικός ορός αντιγήρανσης και αναδόμησης της εταιρίας Palmetto, με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ.
Ακούγεται πολύ καλό προϊόν και ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Τιμή $48.00
Τέλος έχουμε το μολύβι ματιών Ultra Gem της εταιρίας Starlooks, πολύ ωραίο λαδί -χακί μεταλλικό χρώμα και αρκετά μαλακό. Η τιμή του είναι $14.00
Και μια σκιά ματιών της Be a Bombshell στο ίδιο χρώμα, μ'αρέσει πάρα πολύ απλά θα προτιμούσα να είναι πιο ανοιχτόχρωμη από το μολύβι και όχι το αντίστροφο που συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση. Τιμή $14.00
Αυτό λοιπόν ήταν και το Boxycharm Οκτωβρίου η τιμή του είναι $21 και η συνολική αξία των προϊόντων που περιείχε είναι σχεδόν $117!
Πως σας φάνηκε?




















4 σχόλια:

  1. η παλετα φαινεται τελεια..και εχει πολυ καλη αποδοση...οταν τη δοκιμασεις παραπανω γραψε την αποψη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παλέττα εξωτερικά μοιάζει πολύ με τις κινέζικες που κυκλοφορούν στο youtube, αλλά στην υφή απότι βλέπω καμία σχέση!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'εγω έμεινα με ανοιχτο το στομα όταν είδα τα swatches ευτυχώς!

      Διαγραφή