Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Collective Haul!

Γεια σας!!!
Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για μερικά πραγματάκια που έχω αγοράσει τους τελευταίους μήνες. Αρκετά από αυτά ήταν ευχάριστες εκπλήξεις ως προς την ποιότητα τους, άλλα ήταν αναμενόμενο να μου αρέσουν και κάποια ήταν μεγάλες απογοητεύσεις, ευτυχώς όχι πολλά! 
Θα αρχίσω με τα αγαπημένα μου, τα βερνίκια νυχιών από την Wet n Wild. Aυτή την εταιρία την σνόμπαρα χωρίς να το έχω συνειδητοποιήσει πολλά χρόνια τώρα, την είχα του πεταματού. Οσα χρόνια δούλευα στο Walgreens δεν τους είχα ρίξει ούτε δεύτερη ματιά, μέχρι που δοκίμασα την παλέτα σκιών Comfort Zone και άρχισα λίγο να αλλάζω γνώμη. Πριν καμία εβδομάδα είπα να δοκιμάσω και τα βερνίκια νυχιών, επέλεξα 2 χρώματα, ήρθα σπίτι έβαψα τα νύχια μου και μια εβδομάδα μετά είναι ακόμα σε σχεδόν τέλεια κατάστασή!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι βερνίκια των $1.60 έχουν βάλει κάτω και έχουν κάνει λιώμα άλλα των $12 και $14! Φυσικά πήγα πίσω και πήρα ακόμα δυο και θα πάρω κι' άλλα. Υπέροχα!!!


 Εκανα ακόμα μια παραγγελία από τα Too Faced τα οποία έχω αγαπήσει όχι μόνο για την παραμυθένια συσκευασία τους αλλά και την ποιότητα τους! Πήρα μια παλέτα με 4 διαφορετικά bronzers/highlighters και ένα travel size από το primed and poreless, ένα κραγιόν στην απόχρωση Cinnamon Kiss και αυτό το κουκλίστικο τσαντάκι!
Επιτέλους βρήκα το Notting Hill Nude από την Rimmel είχα φάει τον τόπο και το βρήκα στο Ulta, πανέμορφο nude χρώμα, πολύ διακριτικό!
Butterfly mascara από την L'oreal, δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα τις βλεφαρίδες μου!
Tους έδωσε όγκο και απίστευτο μάκρος, θα βγάλω φωτογραφία και θα την ανεβάσω να δείτε το πριν και το μετά, δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει καλύτερη, κατατρόπωσε την lash blast! Οσες mascara και να έχω, αυτή εδώ δεν θα φύγει ποτέ από το τσαντάκι μου!
Στην παρακάτω φωτογραφία θα αρχίσω από τα καλύτερα και θα καταλήξω στα χειρότερα,
Rimmel scandaleyes σκια σε μορφή στικ ότι και να πω θα είναι λίγο, υπέροχο μπρονζέ χρώμα, μόλις εφαρμοστεί πρέπει να δουλευτεί αμέσως γιατί σταθεροποιείται γρήγορα και μένει εκεί ανέπαφη μέχρι να ξεβαφτώ, όσες δεν το έχετε δοκιμάσει αυτό το μολύβι σκιά κάντε το!!!
Hard Candy nail polish πολύ όμορφο χρώμα με καλή διάρκεια, χαίρομαι που το πήρα!
Maybelline dream wonder πούδρα, από τις καλύτερες! δεν είναι καθόλου βαριά χαρίζει ένα φυσικό απαλό ματ αποτέλεσμα, προτείνω να την δοκιμάσετε!
Vaseline lip therapy με cocoa butter, για να πω την αλήθεια αυτό που με τράβηξε ήταν η συσκευασία, είναι ένα τοσοδούλικο χαριτωμένο κουτάκι αλλά ευτυχώς και το προϊόν είναι πολύ καλό και ενυδατικό!
Πήρα και 2 Neutrogena lip sticks τα οποία επέστρεψα την επόμενη μέρα! Χάλια, τελείως διάφανα σαν να είχα βάλει απλά ένα άχρωμο liposan και δεν ήταν και φθηνά!
Για το τέλος άφησα την Hard Candy παλέτα σκιών η οποία έχει και τα πολύ καλά της και τα πολύ κακά της! Αυτό που την κάνει καλή είναι η απόδοση και η σταθερότητα των χρωμάτων,  δεν αλλοιώνονται για ώρες και ώρες, όμως, αν τυχών δεν βάλετε ένα κιλό πούδρα να προστατέψετε την περιοχή κάτω από τα μάτια την έχετε βάψει, στην κυριολεξία!!!
Πέφτουν κομμάτια ολόκληρα κατά την εφαρμογή, λεκιάζουν το δέρμα τόσο πολύ, το κάνουν χάλια!!! Ακόμα και foundation να βάλω στο τέλος, η μουτζούρα απλά αλλάζει χρώμα! Πολύ φασαρία και εγώ ούτε όρεξη έχω, ούτε χρόνο!
Δικό μου shopping haul χωρίς B&BW δεν γίνεται!!! Πέτυχα τα κεριά 3 στην τιμή του ενός, πήρα και ένα από τα καινούρια σε μίνι συσκευασία για να το δοκιμάσω και 2 ηλεκτρικά αρωματικά χώρου, είναι όλα τελεια!
Βρήκα αυτό το σετ σώματος στο Kohl's και θα πρέπει να καταβάλω μεγάλες προσπάθειες να μην το φάω!!! Είναι σαντιγί με φράουλες σε μπουκάλι! Δοκίμασα και το lemon and cream, το μόνο που έχω πω είναι ότι θα σας το δείξω στο επόμενο haul, εκείνο είναι lemon pie σε μπουκάλι! Απίθανα και τα δυο!
Επόμενο είναι το eyeliner της NYC έχω διαβάσει τόσο καλά reviews, κοστίζει μόνο τρία κάτι δολάρια και είπα να το δοκιμάσω, είναι όντως πολύ καλό. Έχω δοκιμάσει και καλύτερα βέβαια αλλά των δεκατριών ή είκοσι τριών δολαρίων, οπότε για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό!!!
Τέλος έχω μερικά προϊόντα που μου έχουν στείλει, δεν τα έχω αγοράσει εγώ, το πρώτο είναι μια κρέμα σώματος από την εταιρία Realtree beauty πολύ ενυδατική και μυρίζει πολύ όμορφα.
Ένα διπλό Chapstick που δεν είμαι σίγουρη αν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ή όχι για 24ωρη ενυδάτωση, η μια πλευρά για ημέρα με spf12 και η άλλη για ανάπλαση των χειλιών τη νύχτα. Εντάξει ούτε κρύο ούτε ζέστη, δεν έχω δει κάποια διαφορά, μπορεί να το αφήσω για τον χειμώνα θα δούμε!
Τέλος μια κούτα από L'Oreal και το περιοδικό Redbook γεμάτη δείγματα, full size προϊόντα και δωρεάν ετήσιες συνδρομές στο περιοδικό για να μοιράσω εδώ στην Αμερική. Έχω δοκιμάσει μόνο τα κραγιόν προς το παρόν και μου αρέσουν πάρα πολύ!!!
Αυτά!!! Ελπίζω να σας άρεσαν τα πραγματάκια, θα τα πούμε πάλι σύντομα!
Πολλά φιλιά!

9 σχόλια:

  1. Η κούτα απο την L'Oreal με τα δείγματα δεν ¨παίζεται¨. Εύχομαι να τα χαρείς όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Νικολέττα μου!!! Μακάρι να ημουν Ελλάδα να μπορω να σας τα μοιρασω

      Διαγραφή
  2. να τα χαρείς όλα!
    η νέα μάσκαρα της Loreal μου έχει κινήσει την περιέργεια , θέλω πολύ να την δοκιμάσω και να δω τι δουλειά κάνει αυτό το βουρτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες!!! Εχω πάθει πλακα, έσβησε από τον χάρτη την αγαπημένη μου από Covergirl

      Διαγραφή
  3. Aχ.... ζηλεύω τα too faced και τα κεριά!
    Να τα χαρείς όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τελευταία φωτογραφία είναι απλά απίστευτη!Με γεια! Όλα φαίνονται πολύ ωραία αλλά κρίμα για την παλέτα... Περιμένω να δω το αποτέλεσμα της mascara!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή