Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

November Glowbox!!!

Γεια σας κορίτσια και αγόρια!
Παρέλαβα σήμερα και το Glowbox!
Για τα γούστα τα δικά μου, το κουτί αυτού του μήνα είναι εξαιρετικό, 
από τα καλύτερα κουτιά που έχω παραλάβει! 
Όλα τα προϊόντα είναι high end, ποιοτικά και πανάκριβα!
Πάμε να σας δείξω το περιεχόμενο και θα σας πω την άποψη μου στο τέλος για τα θέματα που έχει δημιουργήσει το Glowbox τώρα τελευταία!


  • ANNICK GOUTAL Petite Cherie, 1,5ml το κανονικό μέγεθος, τα 100ml κοστίζουν 95.00€ Η σύνθεση του αποτελείται από αχλάδι, ροδάκινο, τριαντάφυλλο, musk, γρασίδι και βανίλια! Είναι ίδιο ολόιδιο με το Philosophy Ρure Grace και Amazing Grace, ξεχάστε την επίσημη περιγραφή της εταιρίας παραπάνω με τα φρούτα και γρασίδια, μυρίζει σαν σαπούνι, ωραίο σαπούνι καθαρό! Είναι τέλειο, αγαπώ τα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα, είναι σαν να έχεις βγει μόλις από το μπάνιο, μοσχοβολάει! Αν σας αρέσει και θέλετε κάτι πιο οικονομικό δοκιμάστε ένα από τα δυο Phylosophy αρώματα που προανέφερα, έχω και τα δυο και η διάρκεια τους είναι απίστευτη!
  • MOLTON BROWN Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel, 30ml τα 300ml κοστίζουν 23.00€ Έλαιο Tamanu με άγριο τριαντάφυλλο, κάρδαμο και τζίντζερ. Ένα bath & shower gel με υπέροχη, θηλυκή μυρωδιά, έτοιμη να σας ταξιδέψει  Τα συστατικά -Ενυδατικό έλαιο σπόρου tamanu  -Τουμπερόσα  -Αρωματικά έλαια κάρδαμου και τζίντζερ  -Ενυδατικά γλυκερίδια macadamia nut. Φανταστικό άρωμα, έχω πάθει πλάκα με όλα τα Molton Brown προϊόντα που έχω δοκιμάσει, χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα, κάνει πλούσιο αφρό!
  • MOLTON BROWN Ultrasmooth Coco de mere body lotion, 30ml τα 200ml κοστίζουν 23.00€ Λουλουδάτο άρωμα με αιθέρια έλαια και καρύδα και αυτό μυρίζει παραδεισένια!
  • Μoroccanoil Τreatment, 25ml νομίζω κοστίζει 15 η 16 ευρώ, δεν είμαι σίγουρη! Ενα πραγματικά διάσημο προϊόν με φανατικές οπαδούς σε όλο τον κόσμο, με λάδι αργκαν και λιναρόσπορο, προσφέρει αναδόμηση, προλαμβάνει την ψαλίδα, εξαφανίζει το φριζάρισμα και χαρίζει μοναδική λάμψη! Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας!
  •  NEAL'S YARD Gel Καθαρισμού με Τριαντάφυλλο, 50ml, τα 100ml κοστίζουν 25.80€       Για κανονική & ευαίσθητη επιδερμίδα. Καθαρίζει και φρεσκάρει την κανονική ή ευαίσθητη επιδερμίδα. Ένας ήπιος αφρός με αντιοξειδωτική aloe vera, πολύτιμο τριαντάφυλλο rose otto και καταπραϋντικά ροζ ροδοπέταλα.

Έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένη αυτό τον μήνα, όλα τα προϊόντα είναι φανταστικά!!! Μόνo το Μoroccanoil Τreatment πλήρωσε για το κουτάκι, μπράβο και πάλι μπράβο!
Τώρα περνάμε στα δυσάρεστα, που είναι η συμπεριφορά του Glowbox απέναντι μας, μάλλον θα έχετε ακούσει ότι αύξησαν τους πόντους εξαργύρωσης από 200/10€ σε 300/10€ χωρίς προειδοποίηση με την δικαιολογία ότι θα αυξήσουν τους πόντους για την αξιολόγηση των προϊόντων, εγώ τους πήρα τηλέφωνο και τους εξήγησα ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν, όποτε γουστάρουν χωρίς καμία προειδοποίηση και τον προηγούμενο μήνα τα ίδια είχαμε με τα μεταφορικά, το σωστό θα ήταν αφού θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα και δικαίωμα τους είναι, να προειδοποιούν, έτσι ώστε αν κάποιος θέλει να εξαργυρώσει τους πόντους του πριν αλλάξουν τα πράγματα να μπορέσει να το κάνει και μετά όταν αυξηθούν οι πόντοι αξιολόγησης να αυξηθούν και οι πόντοι εξαργύρωσης, όχι πριν όμως!!! Πρώτα δίνεις και μετά παίρνεις, αυτό είναι το σωστό και δίνεις στον άλλο την ευκαιρία να επιλέξει αν θα μείνει η θα αποχωρίσει μετά από τόσες αλλαγές!
Αυτά, λυπάμαι που γκρινιάζω ενώ το κουτί ήταν φανταστικό αλλά τι να κάνω? Μου την δίνει στα νεύρα!!!
Φιλιά πολλά από μένα και καλό απόγευμα σε όλους, πάω να απολαύσω το μπάνιο μου με τα νέα μου καλούδια!

13 σχόλια:

  1. Δεν έχει τύχει να προλάβω ή έστω να παραγγείλω κάποια φορά αυτό το κουτάκι αλλά παρακολουθώντας όλα αυτά που λέγονται και γράφονται καταλαβαίνω τον λόγο που δυσαρεστήθηκαν τόσες κοπέλες.. Δυστυχώς αυτό θα βλάψει μόνο τους ίδιους..
    Ωραία πραγματάκια είχε πάντως.. Περιμένουμε εντυπώσεις!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις κάτι, ειναι κουραστικό! κάθε μήνα αν δεν είναι το ένα κουτί είναι το άλλο που δημιουργεί κάποιου είδους πρόβλημα, το Cherrybox έχει φτιάξει πάρα πολύ απο τοτε που έπεσε το κράξιμο απο ολους, μου σπάνε τα νεύρα οι απαντήσεις που δίνουν που στην ουσία σου λενε αυτο ειναι αν δεν σ'αρεσει σε αλλη παραλία! Είναι πολυ λαθος αυτη η συμπεριφορά γιατι ολοι μας μπορούμε να παμε σε αλλη παραλία, αν το κάνουμε θα κλείσουν, πολύ απλά, δεν νομιζω να το εχουν καταλάβει! "εαν θελετε μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας" δεν ειναι απαντήσεις αυτες

      Διαγραφή
  2. Και τι σου απάντησαν??
    Εχω τσαντιστεί κι εγώ πάρα πολύ!Από το κακό στο χειρότερο το Glowbox...
    Από το κουτάκι σου ζήλεψα μόνο το λαδάκι!Τα άλλα δεν μου κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μα δεν εχουν αλλάξει και τόσα πολλά!" αυτη ηταν η απάντηση, "θα αυξήσουμε τους πόντους αξιολόγησης", μα δεν εχει γινει ακομα! γιατι πρωτα να μου παρεις και μετα, δεν ξερω ποτε να μου δωσεις? Τα προιοντα δεν το συζητω αυτο τον μηνα ηταν αστερια, μολις βγηκα απο το μπανιο, τα δοκιμασα ολα

      Διαγραφή
  3. Εγώ το συγκεκριμένο κουτάκι το πήρα μόνο μία φορά, και από τότε δεν το προτιμώ, αφού πλήρωσα με αντικαταβολή και έδωσα 15€, τα οποία μου φαίνονται υπερβολικά πολλά!
    Ωστόσο τα πραγματάκια σου μού φάνηκαν πολύ όμορφα, αλλά αν κάνουν τέτοια πράγματα και δεν είναι ξεκάθαροι, θα χάσουν πελάτες και είναι κρίμα:/
    Τα φιλιά μου xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε η συμπεριφορά απαράδεκτη! είναι πια ακριβό το κουτί, αν δεν ειχα το blog δεν ξέρω αν θα συνέχιζα να το αγοράζω, μονο αν αρχίσουν να βάζουν τουλάχιστον 2 full size προϊόντα κάθε μήνα θα αξίζει

      Διαγραφή
  4. To Moroccanoil είναι φοβερό προιόν!!!Πάντως άποψη μου είναι ότι αν δεν σας άρεσε το προιόν που έχει μέσα το κουτί ή γενικώς δεν είστε ευχαριστημένες από την πολιτική της εταιρείας απλά μην αγοράσετε ξανα το προιόν!Πιστέψτε με ότι το ''μύνημα'' θα το πάρει η εταιρεία!Το θέμα είναι ότι ο αρνητικός σχολιασμός πολλές φορές είναι διαφήμιση...γιατί πολλοί άνθρωποι μπορεί να αγοράσουν το προιόν από περιέργια!!Το πιστεύω αυτό και απλά ήθελα να το αναφέρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα τα προϊόντα μου άρεσαν όλα, δεν έχω παράπονο! Με την συμπεριφορά τους εχω πρόβλημα και ανέφερα οτι αν δεν είχα το blog δεν θα το αγόραζα, τώρα αν υπάρχει κάποιος που ακούει όλα αυτά τα σχόλια και παρ'ολα αυτα αποφασίσει να το αγοράσει δικαίωμα του, δεν είμαστε 5 χρονών, μυαλό και κρίση έχουμε! Θα ήταν άδικο να αναφέρω μόνο τα καλά η μόνο τα κακά, την στιγμή που υπάρχουν και τα 2 σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να τα πω! Δεν λέω σε κανένα αγόρασε το, η μην το αγοράσεις!

      Διαγραφή
  5. Νομίζω ότι στην αρχή όλες είχαμε ξετρελαθεί με τα κουτιά γιατί περιμέναμε κάτι ανάλογο με αυτά του εξωτερικού. Αγόρασα το πρώτο Beautytestbox και το Glowbox. Τους επόμενους μήνες και λόγω καλοκαιριού δεν μπήκα στον κόπο, και ευτυχώς! Να σου πω την αλήθεια προτιμώ να κρατήσω τα 12-15 ευρώ και να πάρω μία μπλούζα ή κάτι από Hondos Center. Το Maroccan oil μόνο αξίζει για μένα! Nevermind! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

    Φιλιά!!!
    http://miscellaneousblogger111.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δοκιμάσεις Molton Brown θα καταλάβεις γιατι εχω πάθει πλάκα! Ειναι φανταστικά προϊόντα και φυσικά το λαδάκι ηταν ολα τα λεφτά!!! Μολις εγινα μελος και στο δικο σου blog!

      Διαγραφή
  6. Ποσο συμφωνω μαζι σου..και ποσο ακομα να τους κραξουμε για να παρουν το μηνυμα; καθε μηνα και κατι καινούργιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά απο τα καλύτερα κουτάκια αυτού του μήνα! Συμφωνώ απόλυτα! Όλα τα προιόντα ειναι υπέροχα! Ειδικά το αρωματάκι!! :)xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή